درباره ما

شرکت کاشی جم در سال 1363 تأسیس شده و پس از یک وقفه کوتاه، مجدداً در سال 1380 به بهره برداری مجدد رسید. فعالیت این مجموعه با تولید کاشی کف آغاز شده و کاشی هایی در ابعاد 33*33 و 40*40 را تولید نمود. در این تاریخ، استراتژی تولید بر اساس کاشی هایی با ابعاد کمتر از 40 سانت بود اما از سال 1382 به بعد استراتژی تولید تغییر نموده و از سمت تولید کمی به سمت تولید کیفی سوق پیدا کرد. بدین ترتیب شرکت کاشی جم شروع به تولید کالای لوکس کرده و کاشی هایی با جامعه هدف اختصاصی را تولید نمود.

فرآیند تولید

تولید کاشی در واحد تولید کاشی جم در چند مرحله انجام می شود. در تمام این مراحل، بخش کنترل کیفی، حضور و به نحوه تولید نظارت دارد. تولید کاشی از واحد سنگ شکن آغاز می شود. در این مرحله سنگ های مورد استفاده خرد شده و برای پروسه تولید آماده می شوند. سپس پودر های آماده شده به واحد دوغاب سازی منتقل می شوند تا خمیر مایه اولیه برای ساخت کاشی آماده شود.

واحد اسپری درایر پرس

در واحد اسپری درایرپرسینگ، دوغآب ساخته شده تحت هوا و فشار قرار گرفته و با روشی خاص خشک و جامد می شود. بدین ترتیب، قالب اولیه و خام محصول آماده می شود. اما فرآیند تولید هنوز به نیمه راه رسیده و تا رسیدن به محصولی قابل قبول زمان زیادی باقیست. پس از این مرحله، کاشی های فرم گرفته در واحد "تبخیر رطوبت" یا "خشک کن" قرار گرفته و رطوبت داخلی خود را از دست می دهند.

لعاب و کوره

لعاب کاشی و سرامیک نوعی پوشش است که روی سطح کاشی و سرامیک قرار می گیرد. لعاب ها معمولاً به صورت پودرهای دانه درشت رنگی یا سیاه و سفید هستند که بعد از آسیاب شدن با آب مخلوط شده و به صورت دوغاب در می آیند و با روش های مختلف به صورت یک لایه نازک روی بدنه سرامیک و کاشی قرار می گیرند و سپس با توجه به جنس کاشی و نوع خروجی مورد نظر، در دمای متفاوتی در کوره قرار گرفته و حرارت می بینند.

بسته بندی و سورتینگ

بسته بندی کاشی و سرامیک از اهمیت ویژه ای برخوردار است، چرا که نشان دهنده کیفیت و دقت کار بالای تولید کننده است. چراکه، کاشی و سرامیک تولیدات ظریفی به شمار می روند که بایستی در روند بسته بندی و سورتینگ آنها نهایت دقت اعمال شود. به همین جهت واحد کنترل کیفی با استانداردهایی کامل نظارت دقیق و همه جانبه ای روی شرایط، درجه بسته بندی ها، و همچنین تعداد مورد نظر در هر بستۀ کاشی و سرامیک دارد.